Online Training- Stress triggers oplossen

Ongecategoriseerd
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Herken jij stressgedrag bij jezelf?

Vechtgedrag: Discussiëren, Gelijk willen halen, Ruzie maken, Irritaties projecteren, Roddelen, Veroordelen, Vernederen, Aanvallen en Beschuldigen.

Vluchtgedrag: Weg willen, Afzonderen, Wegrennen, Iets anders doen, Uitstelgedrag, Afleiding zoeken, TV Kijken, gamen, Vervelen en Verslavingen.

Bevriesgedrag: Vermoeidheid, Draaierig voelen, Misselijk voelen, Grieperig voelen, Angstig zijn, Afwezig zijn, Ontstekingen hebben, Maag/ darmklachten en Huilen.

Stress zorgt ervoor dat de verbinding tussen beide hersenhelften vermindert en dat we in een vecht, bevries of vluchtmodus komen. Je kan dit herkennen doordat je in een stresssituatie niet meer logisch na kan denken, je blokkeert in denken en soms ook aanvullend in spreken. Of het nu gaat om dit soort vormen van stress, langdurig piekeren, pijn of verdriet. Onze praktische tools verbinden de hersenhelften weer met elkaar. Het gevolg is ontspanning, diepe slaap, meer energie, optimale verbinding met anderen en effectief gedrag.

Vaak realiseren wij mensen niet dat we stress gerelateerd gedrag vertonen. We hebben door de jaren geleerd om het met onszelf uit te houden, ons af te leiden en ons af te reageren. Dat vormt een extra moeilijkheid voor mensen die vastzitten in stresspatronen. Zodra onze stresspatronen op hol geslagen zijn, wordt het bijna een normale staat van zijn.

Het is mogelijk om belemmerende stressreacties en patronen blijvend en simpel los te laten. In slechts minuten tijd kunnen deze stresspatronen opgelost worden zodat mensen weer in de gewenste ‘hele brein-situatie’ terecht komen.

Dan is optimaal presteren en duurzaam succes weer mogelijk. De combinatie van een stressvrij brein, de zogenaamde ‘hele brein communicatie’ met ondersteunende overtuigingen verankerd in het onderbewuste, gekoppeld aan gerichte actie is de sleutel tot duurzaam succes en ontspanning!

Toon meer

Cursus inhoud

Disclaimer en Copyright

  • Disclaimer en Copyright
    00:00
  • Ik ben ouder dan 18 , begrijp en aanvaard de disclaimer en het copyright

Introductie Stress triggers oplossen

Mindset Tool voor ontspanning

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling
Scroll naar boven
×

 

Hallo!

× Hoe kan ik je helpen?