CLUB mindset®

Je mind. Jouw krachtigste wapen, mits goed afgestemd. Volg onze unieke online mindset trainingen en bereik maximaal resultaat op alle vlakken. Meer focus en energie, financiele groei? Zelfvertrouwen? Zakelijk of sportief succes? Wat je doel ook is. Jouw mind is tot alles in staat. 

Het geheim om je doelen wél onbelemmerd te behalen is door je onderbewuste mind te herprogrammeren met overtuigingen die jouw doelen ondersteunen in plaats van saboteren. De tijd voor positieve verandering is NU! 

Mindset- en performance coaching door een aanpak waar meer dan 1000 topsporters en high performers ongelofelijke resultaten mee hebben geboekt. 

En nog steeds doen 😉 

Om onze kwaliteit en professionaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij NOBCO. Ons aansluitnummer is: 72259.

Schermafbeelding 2023-09-14 om 09.28.14

Waarom lukt het me niet mijn Levensstijl Prestaties       Gezondheid Bedrijf Relaties blijvend te veranderen?

Iedere dag is 95% van ons gedrag automatisch en onbewust, met onze (grotendeels onbewuste) overtuigingen als basis. Vervang de belemmerende overtuigingen voor bekrachtigende, positieve overtuigingen. Dan verbeter je de kwaliteit van je denken, gedrag, communicatie en dus je resultaten. 

Say hello to progress!

In de online trainingen en live masterclasses van Club Mindset nemen we je mee op reis om je onderbewuste mindset op een veilige, effectieve en snelle manier direct te beïnvloeden. Met deze je elke beperkende overtuiging en stresstrigger kunt tackelen die op dit moment jouw gewenste levenssituatie saboteert!

En dat is uniek! Waar verreweg de meeste coaches zich richten op het bewuste deel van je mind, krijg je heel veel inzichten in jezelf en je belemmering, maar zoals hierboven uitgelegd is inzicht niet genoeg. Anders was je al wel de persoon geweest die je wil zijn, en had je al bereikt wat je wilde bereiken toch?

Krijg bewezen en wetenschappelijk onderbouwde principes en tools voor een leven met:

– meer zelfvertrouwen en innerlijke rust
– betere relaties met de mensen van wie je houdt
– meer focus en succes
– meer geluk en voldoening
– minder stress 

Mindsetcoach van winnende atleten en profvoetballers

Wetenschappelijk meetbare onderbouwde methode

Multi-inzetbare tools waar je de rest van je leven van profiteert

'' Ons gedrag komt voort uit aangeleerde programma's in het onderbewuste brein. Programma's die ons dagelijks gedrag grotendeels aansturen.

Dus, wie effectief veranderingen teweeg wil brengen, moet veranderingen aanbrengen in deze aangeleerde programma's "

'' Wat een geweldige methode! Door I Love Mindset en Remco Visscher stond ik na een lastige periode in no-time weer op de padelbaan en heb ik weer zin om aan mijn topsport doel te werken. Deze methode zou een grote toevoeging zijn voor de gehele maatschappij. I Love Mindset nogmaals super bedankt. #BRAMOS ''

Scherm­afbeelding 2023-03-28 om 09.32.19
Bram Meijer

6x Nederlands kampioen Padel

'' Het voelt alsof er een aantal remmen van mij zijn afgehaald en ik nu veel makkelijker, effectiever en succesvoller door het leven ga! Waar je normaal jaren voor nodig hebt om negatieve overtuigingen te achterhalen en herprogrammeren, doet I Love Mindset dit voor je in enkele minuten! ''


Scherm­afbeelding 2023-04-22 om 11.48.01
Michael Brooijmans

Fin Tech Professional

'' Remco geeft je inzichten en tools om verder te komen in je persoonlijke groei. Hij triggert mij om te denken over onderwerpen waar ik persoonlijk mee vast loop. Na de coaching sessies voel ik meer rust en motivatie om mijn doelen te bereiken.”


Schermafbeelding 2023-03-21 om 13.01.52
Claire Zuid

Ondernemer

Je mindset maakt of breekt je leven

Mindset is een set van overtuigingen die bepaalt hoe je iets of iemand ziet. Op basis van deze overtuigingen creëert je mind jouw realiteit.   

  • Overtuigingen kunnen je helpen 
    Bijvoorbeeld: “Ik mag er zijn”. Waardoor je ruimte in durft te nemen, gezien en gehoord wordt, mensen je op waarde schatten, je invloed hebt, en dingen voor elkaar krijgt op jouw voorwaarden.
  • Overtuigingen kunnen je ook belemmeren
    Bijvoorbeeld “Ik moet mezelf bewijzen om aardig gevonden te worden”. Waardoor je altijd jezelf moet bewijzen en ‘aan’ staat. Met uiteindelijk een burnout tot gevolg.

Hey! Remco hier.

Even een vraag, hé? Ren jij op Usain Bolt snelheid weg bij: 

De goeroe die het leven heeft uitgespeeld en nu iedereen zijn eigen one size fits all aanpak verkoopt? 

De spiri-wiri die zegt dat je alleen maar hoeft te manifesteren en visualiseren?

Theater-events met de usual suspects ‘opzwepende muziek’, ‘live transformaties op het podium’ en ‘Stap nu in Traject X en krijg alleen vandaag nog 1500 euro korting’

Mooi, want dan ren ik met je mee. Ik kan daar namelijk óók niks mee. Want ik ben gewoon een nuchtere Veluwse jongen uit Harderwijk. Hieronder lees je mijn verhaal.

 

 

WhatsApp Image 2022-10-31 at 1.35.51 PM

Verander je overtuigingen, verander je leven

Op mijn 23e zat ik met een dikke burn-out thuis. Ik voelde me een complete loser omdat ik blijkbaar het ‘gewone leven’ niet aankon. Wat toen mijn grootste dieptepunt was, heb ik om kunnen zetten in mijn grootste passie: Mindset!

Ruim 10 jaar ben ik al bezig met dit thema en ik durf hardop te zeggen dat je mindset je leven maakt of breekt. 

Jou laten zien en vooral laten ervaren hoe je belemmerende overtuigingen vervangt door versterkende overtuigingen, dat is wat ik doe als mindset- en performance coach. Dit is de sleutel tot diepgaande en blijvende gedragsverandering. En die sleutels, die heb ik en die geef ik je met alle plezier. 

Het beste van jaren onderzoek, ervaring en wetenschappelijke publicaties in één bewezen praktische mindset methode: tackel je onbewuste belemmerende overtuigingen en vervang ze voor bekrachtigende overtuigingen.

✅ Jaar na jaar vertrouwd door de beste nationale en internationale professionals in hun vakgebied.

✅ Wetenschappelijk onderbouwd en meetbare effecten.

✅ Breintheorie, effectieve oefeningen, implementeren, groeien, en repeat.

Kies je groeipad

Online trainingen

Aanmelden kost 5 minuten.
Je leven voorgoed veranderen begint dus over 6 minuten. Ik zie je aan de andere kant! 

Eendaagse coachopleiding
stresstriggers oplossen

Mindset- en performance coach

Door opleiding, ervaring en honderden uren zelfstudie van wetenschappelijke publicaties en het lezen van dikke, stoffige 😉 boeken van gerenommeerde wetenschappers en Harvard-professoren ontwikkelde, testte en bewees ik een aanpak die inmiddels 1000+  topsporters, topondernemers en andere high achievers heeft geholpen. Om concrete doelen te bereiken zoals zakelijk succes, ontspannen leven, en prestaties op het sportveld. Maar uiteindelijk voor meer geluk, erkenning, voldoening en zingeving.

 

Hoe het werkt?

De principes zijn simpel, de resultaten mindblowing:

– De hoogleraar die bijna dood ging, en daardoor dacht: ik wil het anders doen. En in de herfst van zijn leven nog een dikke transformatie doormaakte.

– De ondernemer die wilde groeien met zijn bedrijf, maar veel moeite had met het vragen van hogere prijzen. En nu gewoon het dubbele vraagt én krijgt!

– Het topmodel die stond de shinen op de internationale catwalk, maar diep ongelukkig met zichzelf was. En nu met liefde naar zichzelf in de spiegel kijkt, en tevreden met zichzelf is.

Top-ondernemers en topsporters voor wie elke keuze het verschil maakt tussen winst en verlies –  vertrouwen me, zien resultaten, en verlengen de samenwerking jaar na jaar. Als ik bullshit leverde, was ik allang gewisseld.

Ben jij klaar voor flinke stappen vooruit in je leven? Dan vertel ik je graag hoe dit ook voor jou kan!

'' Make sure your worst enemy doesn't live between your own two ears ''

Er is maar één moment om een keuze te maken. Nu.

Alles begint met een keuze. Kies jij nu voor verandering?
Scroll naar boven
×

 

Hallo!

× Hoe kan ik je helpen?