Wat is I Love Mindset?

I Love Mindset biedt een zeer effectieve vorm van Mindset coaching die je kan helpen beperkende onderbewuste overtuigingen en stress los te laten en toegang te krijgen tot je volledige potentieel. Met eenvoudige, wetenschappelijke en gemakkelijk te volgen tools die een Hele Brein Verbinding creëren, stellen de I Love Mindset tools je in staat om toegang te krijgen tot hogere bewustzijnsniveaus en je onderbewustzijn te herprogrammeren.


Wat is een Hele Brein Verbinding?

De I Love Mindset tools bestaan uit strategieën die nieuwe overtuigingen of percepties naar je onderbewustzijn brengen. Het verhoogt de communicatie tussen beide hersenhelften, waardoor een hele brein verbinding ontstaat, ideaal voor het herprogrammeren van je mind, het verminderen van stress en het vergroten van je mentale potentieel.

Wanneer je brein zich in een hele brein verbinding bevindt, heb je toegang tot de kwaliteiten van beide hersenhelften (logica en emotioneel) om uitdagingen te overwinnen, problemen sneller op te lossen en meer te bereiken.


Zit er wetenschap achter I Love Mindset?

I Love Mindset heeft een meetbare wetenschappelijke validatie door middel van Brain Mapping (qEEG), dat veranderingen in de hersenen tijdens het gebruik van de tools duidelijk laat zien. Ook een klantenonderzoek onder > 30 deelnemers en coachees van I Love Mindset laat een objectieve effectiviteit zien van 96,6%.


Hoe voelen mensen zich na het toepassen van de I Love Mindset Tools?

Na een oefening voelen de meeste mensen een gevoel van kalmte, helderheid, ontspanning, opluchting en innerlijke rust.


Waarom kiezen voor I Love Mindset?

I Love Mindset biedt een snelle, veilige, meetbare en effectieve methode die betere resultaten opleveren dan vrijwel alle andere interventies. Terwijl gesprekstherapie saboterende overtuigingen kan versterken, stelt I Love Mindset je in staat om over te schakelen naar de mindset van een winnaar en trauma te herprogrammeren zonder er over te hoeven praten en dit te herbeleven.  Simpelweg omdat het inwerkt op een dieper, fundamenteel deel van het brein. In tegenstelling tot het herhalen van affirmaties, kan je met de I Love Mindset tools een onderbewuste overtuiging binnen enkele minuten blijvend herprogrammeren, waardoor het een snel en moeiteloos proces wordt.


Waarom je onbewuste mind herprogrammeren?

De neurowetenschap laat zien dat je meer dan 95% van de dag vanuit je onderbewuste mind opereert!

Het slaat elke ervaring die je hebt gehad in de vorm van overtuigingen, die de perceptie van jezelf, het leven en de wereld beïnvloeden. Omdat het onderbewustzijn onder het niveau van je bewuste mind werkt, ben je je misschien niet bewust van beperkende overtuigingen die je succes, geluk, gezondheid en plezier in de weg staan.

I Love Mindset verandert onderbewuste overtuigingen om je volledige potentieel te activeren bij het creëren van de resultaten die jij wilt.


Waar kan ik I Love Mindset voor gebruiken?

I Love Mindset kan verschillende gebieden van je leven helpen verbeteren, zoals je zelfbeeld, zelfvertrouwen, relaties, prestaties, je financiële situatie, carrièresucces, gezondheid, spiritualiteit, intuïtie en transformatie. Het kan ook stress, fobieën, vermoeidheid, trauma’s, verslavingen en meer loslaten.


Scroll naar boven
×

 

Hallo!

× Hoe kan ik je helpen?