i ❤️ mindset

Je mind. Jouw krachtigste wapen. Leer bij ons hoe je ‘m inzet voor optimaal resultaat en balans op alle vlakken.

Meer ontspanning, meer (financiële) rust? Een zelfverzekerd gevoel? Gezonde relaties? Zakelijk of sportief succes?

Jouw mind vormt de brug óf het obstakel tussen nu en wat je wilt bereiken. Je dient alleen nog te leren hoe je jouw mindset afstemt op je doelen en dromen. De tijd voor verandering en progressie is NU!

Unieke mindset- en performance coaching door een bewezen aanpak waar > 1000 mensen, waaronder tientallen topsporters, topondernemers en high performers maximale resultaten mee hebben geboekt.

Waarom lukt het me niet mijn werk/leven/gezondheid/bedrijf blijvend te veranderen?

Wist je dat je elke dag zo’n 95% van de dag automatisch en onbewust gedrag vertoont? Dit komt voort uit de programma’s/ overtuigingen in je onderbewuste brein.

Graag leer ik je om je onderbewuste brein aan te sturen, zodat je elke beperkende overtuiging kunt loslaten die je gewenste gedrag en levenssituatie saboteert.

Krijg de noodzakelijke wetenschappelijke kennis en bewezen tools die je de keuze geven tot elke gewenste verandering in je leven zoals:

– betere relaties met jezelf en anderen

– het behalen van je (persoonlijke, zakelijke en sportieve) doelen.

– meer, zelfvertrouwen, geluk en voldoening

– meer ontspanning en minder stress

0
mensen gingen je voor

Mindset- en performance coaching door een unieke en bewezen aanpak waar verschillende high performers maximale resultaten mee hebben geboekt.

Wie gingen je voor:

Jouw mind is met de juiste mindset tot alles in staat.

Ik leer je graag hoe je aan de juiste knoppen draait.

De tijd voor verandering is NU!

 

In een persoonlijk traject van minimaal 3 maanden maken we een uniek mindset programma op maat om jouw belemmerende overtuigingen en stresstriggers op te lossen. Laat alle innerlijke remmen los en kom elke dag dichterbij je doelen en dromen.

Volg onze online mindset programma's om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Begin met de mindset fundamentals training om een ideale basis voor elke gewenste verandering te crëeren.

Volg onze online mindset programma's om je zakelijke prestaties een boost te geven. Begin met de mindset fundamentals training om een ideale basis voor elke gewenste verandering te crëeren.

Volg onze online mindset programma's om je sportprestaties een boost te geven. Begin met de mindset fundamentals training om een ideale basis voor elke gewenste verandering te crëeren.

Testimonials

Lees hier ervaringen van mensen die je voor gingen.

⭐⭐⭐⭐⭐ Het voelt alsof er een aantal remmen van mij zijn afgehaald en ik nu veel makkelijker, effectiever en succesvoller door het leven ga! Waar je normaal jaren voor nodig hebt om negatieve overtuigingen te achterhalen en herprogrammeren, doet I Love Mindset dit voor je binnen enkele minuten!
Michael Brooijmans
Fin Tech Expert
⭐⭐⭐⭐⭐ Wat een geweldige methode. Door I Love Mindset en Remco Visscher stond ik in no-time weer op de padelbaan en heb ik weer zin om aan mijn topsport doel te werken. Deze aanpak is een grote toevoeging voor de gehele maatschappij. I Love Mindset nogmaals super bedankt. #BRAMOS
Bram Meijer
6x Nederlands Kampioen Padel

MISSIE: I LOVE MINDSET

Door verschillende opleidingen, ervaring en honderden uren studie van wetenschappelijke publicaties en het lezen van dikke boeken van gerenommeerde wetenschappers en Harvard-professoren ontwikkelde, testte en bewees ik een aanpak die inmiddels 1000+  topsporters, topondernemers en andere high achievers heeft geholpen. Om concrete doelen te bereiken zoals zakelijk succes, ontspannen leven, en prestaties op het sportveld. Maar uiteindelijk voor meer geluk, erkenning, en zingeving.

Begin direct met de online ‘mindset fundamentals training’. We leggen je precies uit hoe dit werkt!

Krijg de juiste mindset in de mail

Subcribe now

Scroll naar boven
×

 

Hallo!

× Hoe kan ik je helpen?